WEBSHOP

Baseball handschoen

Deze vintage baseball handschoen van het merk Easton is een klassiek voorbeeld van hoogwaardig vakmanschap. De handschoen is gemaakt van duurzaam leer en voorzien van een zwart en bruin design, met een comfortabele pasvorm en een robuust vetersysteem.

Het model toont een 13-inch patroon, wat betekent dat het ideaal is voor het vangen van ballen in het outfield. Het iconische merk Easton staat bekend om zijn betrouwbare sportuitrusting, en deze baseball handschoen vormt daarop geen uitzondering. Perfect voor zowel verzamelaars als sportliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke handschoen met een rijke geschiedenis.

35,00

1 op voorraad

Baseball handschoenen van Easton: vakmanschap en innovatie

Easton is een toonaangevend merk in de honkbalwereld, beroemd om zijn hoogwaardige baseball handschoenen. Opgericht in 1922 in de Verenigde Staten, begon het merk als fabrikant van aluminium hockeysticks en breidde al snel uit naar een breed scala aan honkbaluitrusting.

Kwaliteit van hoogwaardig leer

De baseball handschoenen van Easton worden vervaardigd uit hoogwaardig leer, wat zorgt voor zowel duurzaamheid als optimale grip. Elk paar handschoenen wordt meestal met de hand gestikt, waarbij stevige leren veters worden gebruikt om de vingers en de palm te versterken. Deze aandacht voor detail garandeert dat de handschoenen bestand zijn tegen langdurig intensief gebruik, wat essentieel is voor zowel amateur- als professionele spelers.

Diverse stijlen en maten

Easton biedt handschoenen in verschillende maten en stijlen, specifiek ontworpen voor de behoeften van spelers op verschillende posities. Bijvoorbeeld, outfielders gebruiken doorgaans grotere handschoenen, zoals de 13-inch modellen, die een diepere pocket hebben om lange ballen gemakkelijk te vangen. Infieldershandschoenen zijn vaak kleiner en flexibeler, wat helpt bij snelle handelingen tijdens het spel.

Productieproces en innovatie

De productie van Easton-handschoenen vindt plaats in gespecialiseerde fabrieken, waar moderne machines en traditioneel vakmanschap samenkomen. Hoewel een deel van de productie naar landen zoals China en Vietnam is verplaatst, blijft de focus op kwaliteit en innovatie ongewijzigd. Easton investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en materialen te integreren, wat bijdraagt aan de prestatie van hun handschoenen.

Wereldwijd vertrouwen

Dankzij de hoge kwaliteit en het comfortabele ontwerp zijn Easton-handschoenen populair bij zowel amateur- als professionele spelers. Dit heeft het merk een sterke reputatie opgeleverd als een van de meest betrouwbare in de honkbalindustrie, waardoor hun handschoenen een favoriet zijn onder sportliefhebbers en verzamelaars.

Scroll naar boven