WEBSHOP

Royal Doulton Nisbet Thursday’s child

Royal Doulton Nisbet Thursday’s Child is een prachtige porseleinen pop uit een bijzondere collectie, waarbij elke pop een dag van de week vertegenwoordigt. Deze porseleinen pop, die donderdag symboliseert, is een waar collectorsitem en verkeert in zeer goede staat.

Het petje van de pop Royal Doulton Nisbet Thursday’s child draagt de tekst ‘S.S. Nisbet’, wat een uniek kenmerk is van dit exemplaar. Met haar verfijnde details en vintage uitstraling is deze pop een must-have voor verzamelaars van Royal Doulton en liefhebbers van klassieke poppen.

39,50

1 op voorraad

Royal Doulton en de samenwerking met Nisbet

Royal Doulton is een gerenommeerd Brits merk dat sinds 1815 bekendstaat om zijn hoogwaardige porseleinen en aardewerk producten. Door de jaren heen heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd met verschillende collecties, variërend van serviesgoed tot beeldjes en porseleinen poppen. Royal Doulton staat bekend om zijn verfijnde, handgeschilderde details en tijdloze ontwerpen, die vaak verwijzen naar de Victoriaanse en Edwardiaanse tijdperken. Deze combinaties van vakmanschap en geschiedenis maken de producten geliefd bij verzamelaars wereldwijd.

Nisbet: specialist in porseleinen poppen

Nisbet, onder leiding van Margaret Nisbet, is een toonaangevend merk gespecialiseerd in het vervaardigen van porseleinen poppen. Elke pop van Nisbet wordt met de hand gemaakt en beschilderd, met oog voor detail en een diep respect voor traditie. De poppen van Nisbet staan bekend om hun historische thema’s, waarbij personages uit literatuur, folklore en de geschiedenis vaak centraal staan. Deze aandacht voor detail en kwaliteit maakt Nisbet een gewilde naam onder poppenverzamelaars.

De samenwerking: Royal Doulton en Nisbet

De samenwerking tussen Royal Doulton en Nisbet resulteerde in enkele van de meest verfijnde porseleinen poppen die ooit zijn gemaakt. Een van de hoogtepunten uit deze samenwerking is de “Day of the Week” collectie, waarin elke pop een specifieke dag van de week vertegenwoordigt. Deze poppen, met hun unieke kleding en accessoires, vormen een mooi voorbeeld van het vakmanschap en de artistieke visie van beide merken.

Thursday’s Child: een uniek collectorsitem

Thursday’s Child is een van de meest geliefde poppen uit de “Day of the Week” collectie. De pop staat symbool voor donderdag en draagt een petje met de tekst “S.S. Nisbet”. Deze subtiele verwijzing naar de samenwerking tussen Royal Doulton en Nisbet maakt deze pop extra bijzonder. Voor verzamelaars is Thursday’s Child een uniek collectorsitem, niet alleen vanwege de historische waarde, maar ook door de combinatie van vakmanschap van beide merken.

Een waardevolle aanvulling op elke collectie

Voor liefhebbers van zowel Royal Doulton als Nisbet zijn de poppen uit deze samenwerking een waardevolle aanwinst. De combinatie van hoogwaardige materialen, oog voor detail en de artistieke visie van beide merken maken deze poppen tot een must-have voor elke serieuze verzamelaar van porseleinen poppen en andere verzamelobjecten.

Scroll naar boven